Mikä siinä on, että jos tykkää juuri tämän hetken "teinibändistä" saa otsaansa ihkuttajan leiman? Joku bändi on ehkä enemmän julkisuudessa juuri sillä hetkellä kuin toinen, koska se on päässyt pinnalle ehkä uuden levyn ilmestymisen vuoksi, tai vaikka uuden musavideon johdosta? Ei se silti tee bändistä huonompaa!

Todella suuri osa kuuntelee myös Iron Maidenia ja jos siitä tykkää, ei TIETENKÄÄN ole ihkuttaja, saisinko kuulla yhdenkin hyvän syyn, miksi sitten TH-fanit saavat päivittäin kuulla olevansa "teinibändin ihkuttajia"? Jos iso osa nuorisosta tykkää samasta bändistä, joka ei soita rankemman luokan musiikkia, kaikki ovat ihkuttajia. Mutta jos on hulluna Metallicaan tai muuhun raskaampaan kamaan kuuntelee "persoonallista" musiikkia, eikä missään nimessä voisi olla ihkuttaja.  Alkaa mennä ihan pian hermot tämän leimaamisen kanssa!

Tietysti jokainen voi itse erotella ne ihkuttajat ja "oikeat fanit", mutta kenenkään perään ei tarvitse huudella kadulla törkeyksiä tai haukkua mesessä lyttyyn lempibändin vuoksi, antakaa ihmisten kuunnella sitä musiikkia, mitä he itse haluavat. Jokainen bändi on omalla tavallaan persoonallinen, myös TH. Se onkin yksi syistäni, miksi tätä bändiä kuuntelen. Syyni ei ole se, että "no kun kaikki muutkin tykkää", vaan hyvä musiikki, bändi on ponnistanut itsensä ylös pohjamudista, kun heidän taitojaan on epäilty ikään katsoen. Enkä voi olla myöntämättä, etteivätkö bändin jäsenetkin miellyttäisi minua. Olen myös saanut lempibändini kautta uusia kavereita, joiden kanssa voi jutella ko. bändistä ilman kummempaa hässäkkää!

Tämän pienen "pohdiskelun" kirjoitin vain siksi, jotta jokainen teistä tietäisi, että meitä ei kiinnosta kuunnella jatkuvaa lempibändiimme kohtuvaa irvailua ja halveksuntaa. Jos TH kerran on niin helvetinmoinen teinibändi, niin mitä vaikka Iron Maiden sitten on? Otan ihan mielelläni vastaan kommentteja tähän juttuun, mutta pointti oli siis se - että ÄLKÄÄ LUOKITELKO PINNALLA OLEVIA BÄNDEJÄ TEINIEN IHKUTUKSEN KOHTEEKSI!

Se oli purkautuminen. Johan helpotti. Danke ~