Normaali koulupäivä, josta en erityisemmin kirjoitettavaa keksi. Ensiksi kaksi tuntia äidinkieltä, Kirsikka, Mira ja Elina piti esitelmän, Elinan esitelmä kertoi unista ja niiden näkemisestä, tulkinnasta jne, Kirsikka piti An Cafe'sta ja Mira Morning Musumesta. Opettajan ilme oli aika ihana, kun tää kuuli jonkun An Cafen biisin. Sitten se oli ihan järkyttynyt siitäkin, että kaikki siinä bändissä on miehiä. Mulla on viikon päästä ja ei ole vieläkään aihetta. Harkitsen ehkä tekeväni Tokio Hotelista, katotaan nyt.

Kuviksessa alettiin tekeen sellasta, että liimattiin kaksi kuvaa eri puolille paperia ja yhdistettiin ne. Siis kaikenmaailman viivoilla yms, aika mielenkiintoisen näköistä jälkeä tuli, vaikkei kukaan saanut valmiiksi. Mustavalkoinen työ, käytettiin tusseja sekä hius -ja partateriä. Voisin ittellenikin melkein ostaa hius -ja partaterät, niillä on niin kiva tehdä<3

Eka tunti musiikissa juteltiin vain vanhasta populaarimusiikista ja toinen tunti soitettiin/laulettiin Christina Aguileran Beautiful'ia, sekä Rakkaus on lumivalkoinen. Toi Christinan biisi on kyllä niin totta, muutenkin tosi nätti, vaikka muuten en kamalasti kyseisestä musiikista piittaa.

Mantsankokeita ei vielä saatu, eikä se mua kyllä kamalasti häiritsekään, sillä tiedän, että mun numero on siitä joku nelonen, en lukenut melkein yhtään.

Että mua ärsyttää toi missikisojen jälkeinen hössötys, ihan turhat kisat muutenkin.