Heipparallaa sitten taas.

Kirjoittaminen on vähän unohtunut, kun on ollut muita kiireitä ja jutskia koneella ja koulussa. Mutta eipä siitä sen enempää, vaan tästä päivästähän tässä oli tarkoitus kirjoittaa, eikös?

Tänään kahdeksaan taas (luonnollisesti, huomenna onneksi vasta yhdeksään :D), ensiksi oli englantia, miksen mä voi vaan tajuta niitä komparatiivi -ja superlatiivijuttuja? Mitä ne edes on? Voi mua, blondi kun olen! Matikassa taas sitä iänkaikkista geometriaa ja yllätysyllätys, tällä kertaa tajusinkin siitä jotain. Ruotsintunnilla ei tehty oikeastaan muuta kuin katsottiin koe läpi, itse sain 8+, kai siihen pitäs olla tyytyväinen? Mitenköhän..

Mantsankin koe sitten perjantaina ja arvatkaa vaan, kuinka hitosti mua joku maantieto kiinnostaakin? Pelkkää karttojen värittelyä ja muuta turhuuksia. Pah. Ei kiinnosta.

Viimeisellä tunnilla oli historiaa, hitsi kun mua harmitti, kun Jenni ei ollu koulussa, oksennustauti syynä. Meidän esitelmä Suomalaisesta yhteiskunnasta 1800-luvulla on kesken, alottelin tekeen kartongille jo kyllä otsikkoa..

Aika tyhmää, päästin koulusta yhdeltä ja sitten Kikalla on kaks tuntia siinä välissä hyppytunteja ja sitten kolmelta alkaa ET (=elämänkatsomustieto, tyhmille, jotka eivät tiedä mitä ET on!), mentiin siis siinä välissä Miralle ja Kikka innostu laskeen sen mangapokkarit. Ihan hirvee kasa kun pistettiin lattialle ne, niitä oli kylläkin vaan 119, vaikka mä oikeesti luulin, että niitä ois ollu ainakin jotain 300. Mutta ei sillä, onhan 119 kappaletta mangaa aikamoinen kokoelma. Lainasin Miralta muuten The Sims 2 Vuodenajat ja kaksi mangaa; Fool's Cold 1-2. Vai onko se gold? No jaa :D

Sieltä sitten käppäiltiin koululle, Mira meni oottaan Jolandaa ja Kikka sinne ET'seen.. Ite lampsin vaan kotiin mp3:sen napit jälleen visusti korvis.

Kuudelta alkaa koululla valinnaisaineilta, en millään jaksais mennä, mutta pakko, muuten joutuisin kirjottajakouluun.. Onneks Mira ja Kikkakin kai tulee sinne. Jollusta en tiedä..

Mutta jeps, tämmöstä tänään. Heissun.

(Luen muuten nyt just artikkeleita ufoista ja humanoideista! Hihii.)