Kyllä, minunkin oli aloitettava kirjoittamaan omaa blogiani tänne Vuodatukseen. :) Onhan näitä aikaisemminkin ollut, mutta jokainen homma on kaatunut kiinnostuksen myötä. Toivotaan, että tämä pysyy, yritän parhaani.

Aloitan varmaan blogini ensimmäisen merkinnän kertomalla koulupäivästäni. Mikäli olet aikuinen, viimeistään nyt tuhahdat turhautuneena ja suljet tämän sivun punaisesta raksista, sillä minun on ikävä kyllä paljastettava olevani vasta 13-vuotias seiskaluokkalainen. Säälittävää, kyllähän minä sen tiedän.

Aamulla kouluun tarpoessani kuuntelin luonnollisesti jälleen musiikkia, siitä kiinnostuneille tiedoksi, että mp3'seni musiikkivalikoimaan sisältyy Tokio Hotelia, joka on lempibändini, Anna Abreuta, jonka ääntä ja karismaa ihailen suuresti, Lordia, johon tutustuin kunnolla Euroviisujen aikaan, johon olen hieman menettänyt kiinnostustani, mutta musiikista pidän edelleen, Hilary Duffia, jonka kappaleet ovat tärkeitä minulle, herättävät tunteita, Good Charlottea, josta olen pitänyt jo kaaauan, näihin biiseihin ei kyllästy, PMMP'tä, jonka sanoituksista ja biiseistä pidän, sekä Ari Koivusta, johon ihastuin heti miehen ilmestyessä koelauluihin. Kouluun saavuttuani vein tavarat normaalisti kaappiin ja ensiksi olikin matikkaa. Tuntui vähän kummalta saada maantiedon -ja bilsanopettajamme matikkaan sijaiseksi, mutta hyvinhän tunti meni, tajusin jopa jotain geometriasta, olen tunnetusti todella kurja matematiikassa. Ainiin, unohdin alussa mainita, että tulimme yhdeksään kouluun.

Seuraavaksi oli kolme tuntia käsitöitä, josta en niin kovasti pidä. Aluksi teimme oksennusta muistuttavasta massasta kehyksiä tuleviin ryijyihimme ja sen tehtyämme siirryimme kukin omien töidemme ääreen, itse jatkoin amppelin punomista. Olisi ollut aika tylsää, ellei Jenni olisi jutellut kanssani, vaikka tuskinpa minua kunnolla kuuntelikaan, niin syventynyt työhönsä.. Höh, kivoja ystäviä minullakin :D Ruokavälitunnin jälkeen meillä oli vielä yksi tunti käsitöitä (käsituntia oli siis kolme tuntia, örgh). Seuraavaksi oli kolme tuntia kotitaloutta, siellä teimme nakkikeittoa, pannukakkuja ja perunarieskoja, oma tehtäväni oli tehdä perunarieskat, Jolanda hoiti pannukakun ja Jenni keiton. Ryhmäämme kuuluu kylläkin myös Elina, mutta hän ei ollut koulussa.

Keitto oli todella hyvää, mutta mitä muuta Jenni the Täydelliseltä olisi voinut odottaa? :D Se oli juuri sopivasti maustettu, vaikka yleensä en ole innoissani varsinkaan NAKKIkeitosta, koska en pidä nakeista/makkaroista. Perunarieskat olivat myös hyviä (Kotiinpäin, kotiinpäin 8D), vaikka täyttivät aika nopeasti, enkä jaksanut syödä omaani loppuun. Myös pannukakku oli namia <3

No, nyt loppupäivän aikana ei ole muuta suunnitelmia kuin olla tietokoneella (kuinkas muutenkaan, kerran datis = aina datis. that's it.) Ainiin, uusimman Miss Mixin kannessa lempinäyttelijäni Mischa Barton, sekä juttua Mischasta, olisi kyllä saanut olla julistekin.. Hih.

Hmm-mmm, ehkä jatkossa voisin kirjoittaa ihan puhekielellä, luontevampaa minulle :)