Okei, okei, aihe on tuiki tavallinen ja tuttu jokaiselle, mutta otan jälleen kerran puheeksi sen. Jos ei kuulu koulun suosituimpaan porukkaan saa halveksuvia mulkaisuja ja kuiskintaa osakseen, jos ei ole nuori Miss Universum, saa samanlaista kohtelua. Mikä oikeuttaa näille ihanille pikkumisseille, koulun suosituimmille oikeuden mulkoilla toisia, kuin näillä ei olisi oikeus elää? Joskus oikeasti tekisi mieli vetää näitä ihkuloita ihan päin näköä ja kertoa ihan vain pari totuutta tuosta iänikuisesta jatkuvasta halveksunnasta ja pilkkaamisesta. Jotkut seiskaluokkalaisetkin saattavat mulkoilla samanikäisiään, kuin nämä olisivat säälittäviä ja kovistelevia tokaluokkalaisia.

Tajutkaa nyt vaan hyvät ihmiset, että kaikilla ei ole rahaa uusimpiin muotikuteisiin, kaikki eivät tahdo meikata naamaansa viiden sentin meikkikerrosta, kaikki eivät sijoita jokaista maailman kirosanaa jokaiseen lauseeseen, jonka päästää suustaan, kaikki eivät ota "galtsuun" ihkuja teinipeilikuvia ja "ommaa" sitä jokaiselle superihkulle hyypiölle.

Ei voi muuta sanoa kuin että sen, että luulee olevansa joku koulun kingi ja tosi ihku, on todella lapsellista. Jos yritätte saada meitä "huonompia" kateellisiksi, niin voitte lakata yrittämästä ja tunkea ne tuijotuksenne ja supinanne vaikka omaan napaanne. Yleensäkin on aivan tyhmää luokitella "suositut" ja "ne loput"! Tiedän itsekin tekeväni nyt niin, mutta tämä oli vain minun mielipiteeni asiasta! Miksi pitää olla niitä suosittuja joukkoja, eivätkö kaikki voisi olla aivan "samalla tasolla", etenkin yläasteella?

Rispektii. :)

~*~*~

Dodih, sitten tosiaan, voisinkin keskittyä omaan päivääni. En ole tehnyt juuri mitään.. Loikoillut, ollut tietokoneella ja kuunnellut hyvää musaa. Okeiokei, myönnän myös mussuttaneeni suklaata sekä niitä aivan helvetin kirpeitä Missä X'iä. En pysty syömään enää ainuttakaan, ne on niin kirpeitä. Yöh. Joskus tekee mieli, mutta sitten taas tajuaa, kuinka kirpeitä ne on ja se jääkin sitten siihen. Damn.

Olen toki tehnyt jotain hyödyllistäkin (=itselleni hyödyllistä), kirjoittanut siis eräänlaisen songficin TH-foorumille, joka oli samalla myös one-shot.

Pitäisi varmaan kuviksentehtäviä hieman katsoa ja väkertää jotain.. En ole vielä ihan päättänyt, menikö tuo yksi työ pilalle vai ei. Varjostukset jäivät vähän uupumaan ja rajaukset stabiloilla tuskin katsotaan kovin suopeasti. Huoh. Itse pidin sitä hienona ensin, mutta nyt se on yhtä suuri kuin arvoton. Höh.

Kuunnelkaa muuten Technicolourin Can I get to heaven, aivan loistobiisi, sen pohjalta kirjoitin sen oneshotinkin!